Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
121 Artikelen

Waarschuwingsdriehoeken voor auto's worden op de weg geplaatst na een ongeval, wanneer de wagen pech heeft, of in andere noodsituaties. Ze zijn van groot belang als vroege waarschuwing zodat andere weggebruikers op de hoogte zijn van wat er gebeurt verder op de weg, zodat ze rond een obstakel kunnen rijden. Waarschuwingsdriehoeken zijn helder van kleur met reflecterende en fluorescerende elementen.

Soorten waarschuwingsdriehoeken voor auto's

Volgens productiemateriaal:

  • Kunststof. Dit zijn lichte modellen. Ze zijn bovendien niet vatbaar voor corrosie.
  • Metaal. Dit zijn duurzame accessoires die lang meegaan, en een hogere stabiliteit bieden door hun hogere gewicht.
  • Gecombineerd. Accessoires met een kunststof behuizing en een metalen steun. Deze accessoires wegen minder dan volledig metalen artikelen, maar zijn vrij stabiel.

Sommige modellen beschikken over randen beschermd met een rubberen of kunststof deklaag. Dit helpt niet enkel de levensduur van de accessoires verlengen, maar vermijdt ook onbedoelde snijwonden tijdens het gebruik.

Catalogi bevatten massieve en ontmantelbare accessoires. Deze laatste kunnen compact opgeborgen worden in speciale dozen. Dergelijke artikelen nemen niet veel plaats in, en worden dus gemakkelijk getransporteerd.  

Fabrikanten bieden modellen met verschillende hoogtes en een verschillend aantal steunen voor installatie op de weg. Modellen met twee of vier steunen zijn het meest gebruikelijk. In online winkels kunt u ook accessoires vinden die uitgerust zijn met een stabiele stand en slechts één lage steun.

Tips voor gebruik van waarschuwingsdriehoeken voor auto's

  1. Alvorens u de driehoek plaatst, dient u bij het verlaten van de wagen een reflecterende vest aan te trekken om veiligheidsredenen. Het waarschuwingssignaal moet op een afstand van de wagen geplaatst worden, opgegeven in de handleiding met verkeersregels.
  2. Als u de mogelijkheid hebt, dient u het tweede waarschuwingsaccessoire of de waarschuwingslamp te plaatsen zodat de locatie van het ongeval nauwkeuriger aangegeven wordt.
  3. Er bestaan geen specifieke regels voor het opslaan van het accessoire. Het is echter beter om het in de passagiersruimte te bewaren. In het geval van een ongeval, bestaat de kans dat u beperkte toegang tot de kofferruimte hebt.

AUTODOC: handig online winkelen

Wilt u waarschuwingsdriehoeken voordelig kopen? Deze producten worden aan gematigde prijzen aangeboden op onze website. Bovendien houden we regelmatig promoties, zodat u steeds meer kunt besparen. Plaats uw online bestelling bij AUTODOC en koop hoogwaardige producten goedkoop.

loader Even geduld, a.u.b....