Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
9 Artikelen

Een noodhamer kan helpen bij het verlaten van een voertuig na een ongeval. Dit gereedschap wordt gebruikt indien de deur van het voertuig niet geopend kan worden. Men breekt de ruit van de geblokkeerde deur ermee, zodat men de wagen kan verlaten door de opening.

Soorten noodhamers voor auto's

  • De artikelen om te bewaren in de passagiersruimte. Deze hebben vaak een heldere kleur, zodat ze snel opgemerkt worden in noodsituaties. Soms komen ze met een houder om het gereedschap te bevestigen, zoals aan de bestuurderszijde.
  • Artikelen met een sleutelhanger om ze mee te dragen. Deze zijn klein en licht. Ze worden vaak aangeboden aan een betaalbare prijs.

Gewoonlijk bevat dit accessoire ook een mes om de gordel door te snijden. Het kan ook over aanvullende ingebouwde accessoires beschikken. In catalogi vindt men bijvoorbeeld noodhamers met een elektronische bandenspanningsmeter of een zaklamp.

Tips voor gebruik van noodhamers voor auto's

  1. Bestudeer de aanbevelingen voor het gebruik van het accessoire zorgvuldig. Plaats het product zodat het gemakkelijk toegankelijk is in een noodgeval, zoals aan de bestuurderszijde, of onder de autostoel van de bestuurder. Het is aan te raden om de cabine in de wagen uit te rusten met twee noodhamers. Plaats de tweede in het zicht van de passagiers op de achterbank.
  2. Bij het gebruik van het instrument, worden er splinters gevormd. Dek het hoofd af met de andere hand, en bescherm de ogen om verwondingen te voorkomen. Wikkel het gebruikte hand indien mogelijk in textiel.
  3. Breek de zijruit door van het midden naar de randen te bewegen. Sla op het glas met het scherpe deel van het instrument Gebruik vervolgens de andere zijde van de kop.
  4. Probeer de voorruit niet te breken: deze is speciaal ontworpen om niet uit elkaar te vallen, zelfs bij scheuren.

AUTODOC: handig online winkelen

U kunt noodhamers, brandblussers en veel meer kopen in onze online winkel. Tegelijkertijd kunnen de aankopen vrij goedkoop zijn! Om meer te weten te komen over de mogelijkheden om geld uit te sparen, kunt u de specialisten van onze technische ondersteuning contacteren: zij vertellen u of er op het moment kortingen beschikbaar zijn. Bestel autoproducten bij AUTODOC en ontvang alle voordelen van online winkelen.

loader Even geduld, a.u.b....