Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
678 Artikelen

Luchtverfrissers voor in de auto zijn bedoeld om onaangename geuren in het passagiersgedeelte te overtrekken. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn eenvoudig in het gebruik.

Welke soorten luchtverfrissers voor auto’s bestaan er?

Al naargelang de toestand van de aromatische substantie bestaan er verscheidene varianten van dit soort producten. De meest voorkomenden zijn:

  • Geparfumeerde kartonnen artikelen. Doorgaans worden deze aan de achteruitkijkspiegel opgehangen. Het grootste voordeel van deze variant is de lage prijs.
  • Vloeibare artikelen. Normaal gesproken zijn dit flesjes met aromatische vloeistof, die op de ventilatieroosters vastgeklemd worden. Ze gaan langer mee dan geparfumeerde artikelen
  • Artikelen met korrels. Gewoonlijk worden deze in zakjes verkocht. Ze kunnen aan de verwarming vastgemaakt worden of aan de achteruitkijkspiegel opgehangen worden. Het grootste voordeel van deze variant is de lange gebruiksduur.
  • Artikelen in gelvorm. Dit zijn houders met een gelatineachtige substantie erin. Je kunt ze bijvoorbeeld op het dashboard neerzetten of onder de stoel. Ze lekken niet, omdat de gel die erin zit erg stroperig is. In de meeste gevallen gaan ze langer mee dan vloeibare varianten.
  • Elektronisch. Deze categorie omvat tevens ionisatoren, die bevorderlijk zijn voor het menselijke lichaam. Ze worden van stroom voorzien via de sigarettenaansteker of door middel van batterijen.

Tevens verschillen deze autoaccessoires van elkaar qua werkingsprincipe. Sommigen ervan absorberen onaangename geuren, waar anderen deze alleen maskeren door een prettige geur te verspreiden.

Waarschuwingen bij het gebruik van autoluchtverfrissers

  1. Lees de aanwijzingen van de fabrikant altijd door en volg de aanbevelingen op. Sommige producten functioneren namelijk alleen goed als ze in een bepaalde stand aangebracht zijn. Het ontwerp van sommige verfrissers biedt de mogelijkheid de geurintensiteit af te stellen.
  2. Was uw handen grondig met zeep, nadat u het accessoire aangebracht hebt.
  3. Wees erg voorzichtig wanneer er zich kinderen in het passagiersgedeelte bevinden. Laat hen de geparfumeerde gel, vloeistof of korrels niet opeten.

AUTODOC: aangenaam online winkelen

Onze online winkel biedt een groot aantal hoogwaardige autoaccessoires. Bovendien kunt u luchtverfrissers voor in de auto en andere producten tegen de voordeligste voorwaarden aanschaffen. Hiervoor hebben we betaalbare prijzen en regelmatige aanbiedingen. Het is mogelijk om eersteklas producten voordelig te kopen– zie het zelf. Word vandaag klant bij AUTODOC en begin met voordelig winkelen.

loader Even geduld, a.u.b....