Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
137 Artikelen

Microvezeldoeken voor ruiten zijn zachte producten die standaard gemaakt worden uit polyester met polyamide. Door de speciale structuur van de vezels, beschikken ze over een hoge absorptiecapaciteit, en kunnen ze zelfs olievlekken verwijderen zonder gebruik van speciale chemische middelen. Ze laten geen microkrassen, vlekken of haar na, en glijden niet weg.

Soorten microvezeldoeken voor ruiten

Afhankelijk van de structuur van het materiaal, bestaan er de volgende twee soorten accessoires:

  • Niet geweven. Deze worden gecreëerd door een methode waarbij de vezels geperst worden, en hebben een gladde structuur. Ze zijn vaak goedkoop en geschikt om glazen oppervlakken te drogen of te polijsten.
  • Geweven. Dit zijn accessoires met een badstoftextuur. Ze worden beschouwd als universeel, gebruikt voor natte reiniging, verwijderen van vocht van oppervlakken, en polijsten.

In catalogen kan men accessoires vinden die geschikt zijn voor verschillende auto-onderdelen, evenals speciale accessoires om condensatie op de ruiten te voorkomen. Deze laatste worden behandeld met een speciaal middel, dat de vorming van condensatie voorkomt.

Tips voor gebruik van microvezeldoeken voor ruiten

  1. Gebruik de accessoires volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Houd rekening met het feit dat sommige producten niet samen met reinigingsmiddelen gebruikt worden.
  2. De accessoires kunnen met de hand of met de machine gereinigd worden, waarbij een kleine hoeveelheid van een neutraal product toegevoegd wordt: wasmiddel met een lage alkaliteit of voor gekleurde stoffen. Het is niet aan te raden om bleekmiddel of wasverzachter te gebruiken, aangezien dit de structuur van het materiaal kan beschadigen.
  3. Het accessoire kan gedroogd worden in een droogmachine, of buiten. Het gebruik van verwarmingstoestellen is verboden. Ook strijken is niet toegelaten.

AUTODOC: handig online winkelen

U kunt snel en voordelig microvezeldoeken voor ruiten kopen in onze online winkel, evenals alle andere onderhoudsproducten voor auto's. Onze prijzen zijn een aangename verrassing voor u, en de kortingen op vele producten helpen u verder besparen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van onze website en het handige bestelformulier, kunt u een goede online aankoop plaatsen in slechts enkele minuten. Wordt vandaag klant van AUTODOC om nuttige accessoires voor uw wagen te kopen zonder hoge kosten.

loader Even geduld, a.u.b....