Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
94 Artikelen

Voor het onderhoud van het interieur in een voertuig is het aan te raden om interieurborstels voor auto’s te kopen. In combinatie met de juiste chemische middelen helpen ze de reiniging efficiënt en zorgvuldig uitvoeren.

Soorten interieurborstels voor auto’s

Deze accessoires verschillen volgens de elementen waarvoor ze gebruikt worden. Zo bevatten catalogen accessoires voor:

  • Matten en zetels. Deze accessoires hebben standaard dichte en stijve borstelharen.
  • Bekleding. Met behulp van accessoires met een zacht werkend deel is het mogelijk deze te reinigen zonder schade aan te brengen. Meestal worden ze gemaakt uit paardenhaar.
  • Lederen zetels. De producten hebben zacht natuurlijk haar, die zorgvuldig zelfs oud vuil verwijderen. Ze zijn ook geschikt voor onderhoud van kunststof- en vinyloppervlakken.
  • Ernstig vervuilde matten en rubber onderdelen. Het functioneel element van dit gereedschap is gemaakt van metaal of extra stijf nylon.
  • Voorpaneel. Dit zijn accessoires met lange en zachte borstelharen.
  • Ventilatieopeningen. Dit zijn smalle instrumenten met zachte vezels.

Bij het online kiezen van een product, dient men rekening te houden met de constructie. Er bestaan bijvoorbeeld modellen in de vorm van en zandloper, die comfortabel in de hand te houden zijn. Er worden ook dubbelzijdige borstels verkocht. Hun werkoppervlak verschilt qua lengte en breedte van de borstelharen.

Sommige instrumenten zijn niet enkel geschikt voor interieurelementen, maar ook voor andere eenheden in de wagen. Men kan vooral universele modellen kopen met natuurlijke vezels, die invloeden van oplosmiddelen en hoge temperaturen goed kunnen weerstaan. Het gereedschap kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een stoffen dak in een cabriolet en zelfs voor banden. De borstelharen zijn gemakkelijk te reinigen van vervuiling met behulp van warm water.

Tips voor gebruik van interieurborstels voor auto’s

  1. Gebruik deze accessoires enkel met de chemische producten die geschikt zijn voor onderhoud van specifieke onderdelen.
  2. Let vooral op wanneer u accessoires met stijve borstelharen gebruikt. Oefen geen extreme kracht uit tijdens de werken. Anders bestaat er een risico om het behandelde oppervlak te beschadigen.
  3. Reinig de accessoires na het uitvoeren van de procedure. Vele onder hen kunnen simpelweg uitgeschud of onder water gewassen worden.
  4. Kies voor een propere en droge plaats om ze te bewaren.

AUTODOC: handig online winkelen

We hanteren betaalbare prijzen op alle producten, inclusief interieurborstels voor auto’s. De levering van bestellingen is goedkoop. Registreer bij de online winkel AUTODOC, neem deel aan voordelige promoties en koop het beste voor uw voertuig.

loader Even geduld, a.u.b....