Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
41 Artikelen

Wanneer huisdieren meereizen in de wagen, kunnen ze de bekleding van de zetels vervuilen of zelfs beschadigen. Speciale autostoelhoezen voor huisdieren kunnen dit helpen vermijden. Ze vereenvoudigen de reiniging van de passagiersruimte van vuil en haar aanzienlijk.

Soorten autostoelhoezen voor huisdieren

Deze accessoires verschillen qua productiemateriaal. Dit kan vooral Oxford, polyvinylchloride, Cordura, of dekzeil zijn. De auto-accessoires in catalogi worden opgedeeld in de volgende groepen:

  • Gedeeltelijke afdekking van de achterbank, bijvoorbeeld twee derde ervan. Met dit accessoire is het mogelijk om niet enkel een huisdier, maar ook een persoon te laten plaatsnemen. Dit type artikelen is gewoonlijk relatief goedkoop.
  • Volledige afdekking van de achterbank. Uw viervoetige vriend kan er comfortabel vertoeven, en de bekleding wordt beschermd.
  • Transformerend. U kunt vooral een artikel kiezen die de achterbank zowel volledig, als twee derde ervan kan afdekken. Wanneer het product gedeeltelijk wordt opengevouwen, is er ook ruimte voor een of twee passagiers. Het is aan te raden om een dergelijk auto-accessoire te kopen voor een groeiend huisdier. Het nadeel is de vrij hoge prijs.

De producten kunnen bevestigd worden:

  • Enkel aan de achterbank.
  • De ene zijde aan de achterbank, de andere aan de achterzijde van de voorste stoelen. Deze lijken op hangmatten. Indien gewenst, kunt u een artikel kiezen, uitgerust met zijwanden voor bescherming van de deuren.

Tips voor gebruik van autostoelhoezen voor huisdieren

  1. Installeer en onderhoud de accessoires volgens de instructies van de fabrikant. Gewoonlijk kunnen ze in de machine gewassen worden. Gebruik hierbij de aanbevolen modus. Houd de accessoires in een speciale doos als deze in een set met de hoezen zat.
  2. Houd er rekening mee dat dit product uw huisdier niet beschermt tegen schokken tijdens een rit. Hiervoor dient u een gewone veiligheidsgordel met een speciaal harnas. Daarnaast bieden sommige fabrikanten betrouwbare transportkooien.
  3. Tijdens het koude seizoen is het aan te raden om de accessoires te installeren nadat de passagiersruimte opgewarmd werd.

AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel worden enkel hoogwaardige accessoires voor het transport van huisdieren aangeboden. Hier kunt u autostoelhoezen voor huisdieren,transportkooienen andere producten kopen met slechts enkele muisklikken. AUTODOC specialisten verwerken uw online bestelling snel, en uw pakket wordt meteen naar u toegezonden. Indien u een aankoop plaatst tijdens lopende promoties, kunt u nog meer uitsparen.

loader Even geduld, a.u.b....