Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
62 Artikelen

De meeste huisdieren bewegen zich willekeurig in de passagiersruimte, waarbij ze de bestuurder afleiden tijdens een rit. Transportkooien verhelpen dit probleem. Ze beperken de bewegingen van de huisdieren, maar bieden tegelijkertijd een comfortabele positie voor het dier in de wagen. Hierdoor worden de huisdieren beschermd tegen schokken, en de bekleding tegen vervuiling en krassen.

Soorten transportkooien

>Catalogi van fabrikanten bieden producten die verschillen qua constructie en productiemateriaal. De populairste zijn:

  • Zachte transportkooien en rugzakken. Dergelijke producten beschikken gewoonlijk over een frame, bedekt met duurzaam ademend textiel, en een gaasvenster voor een goed zicht. De accessoires kunnen op de achterbank bevestigd worden met behulp van een gordel, en na de rit gedragen worden met een handvat. Ze zijn ontworpen voor het transporteren van kleine huisdieren.
  • Plastic kennels. Deze kunnen zowel in de passagiersruimte als in de koffer geplaatst worden. De producten worden gemakkelijk gereinigd, en zijn vaak uitgerust met een verwijderbare waterkom. Sommige artikelen beschikken over wielen en een lang handvat.
  • Metalen kooien. Deze bieden een perfecte luchtcirculatie. Vele toestellen zijn zelfs geschikt voor het transport van grote honden, aangezien ze over een brede deur beschikken. Plastic producten zijn goedkoper, metalen artikelen zijn duurzamer.

Tips voor gebruik van transportkooien

  1. Gebruik een accessoire dat overeenkomt met de grootte van uw huisdier. Fabrikanten geeft gewoonlijk het aanbevolen gewicht aan.
  2. Dek luchtopeningen niet af.
  3. De accessoires dienen tijdens het transport goed vastgemaakt te worden. Hiervoor wordt er gewoonlijk gebruik gemaakt van standaard veiligheidsgordels en bevestigingen op de kooien zelf.
  4. Stop af en toe tijdens lange ritten zodat uw huisdier even kan wandelen en drinken. Zorg voor voldoende ventilatie in de wagen.
  5. Reinig het accessoire volgens de instructies van de fabrikant. Gewoonlijk kunnen verwijderbare textielhoezen gewassen worden in de machine. Producten van kunststof en metaal kunnen afgewreven worden met een natte spons.

AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel kunt u transportkooien en andere producten bestellen aan betaalbare prijzen. En dankzij de verschillende promoties hebt u de mogelijkheid om nog meer uit te sparen. U komt hier meer over te weten door de AUTODOC specialisten te contacteren via onze online chat of via telefoon. Registreer op de website of installeer de mobiele applicatie om steeds op de hoogte te zijn van voordelige aanbiedingen.

loader Even geduld, a.u.b....