Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
28 Artikelen

Zeemvellen voor auto-onderhoud en het kunstmatige alternatief verwijderen vuil en polijsten oppervlakken efficiënt, zonder pluisjes of krassen na te laten. Accessoires van deze stoffen worden vaak gebruikt tijdens het reinigen van de lak-verflaag, de ruiten en elementen in het interieur.

Soorten zeemvellen voor auto-onderhoud

Volgens het productiemateriaal bestaan er de volgende accessoires:

  • Natuurlijk. Deze zijn perfect om te polijsten, aangezien ze geen vlekken nalaten. De accessoires worden verkocht aan relatief hoge prijzen, maar zijn erg duurzaam.
  • Kunstmatig. Deze absorberen water en worden succesvol gebruikt om oppervlakken te drogen, ook na natte reiniging. De absorptiecapaciteit van diverse modellen verschilt. Gewoonlijk zij de goedkopere accessoires minder hygroscopisch. Bovendien verslijten ondermaatse accessoires vaak erg snel.

De accessoires komen standaard in een vierkante of rechthoekige vorm. Ze kunnen ook aangeboden worden in de vorm van handschoenen. Dergelijke accessoires worden over een hand aangetrokken, wat het gebruik gemakkelijker maakt.

Tips voor gebruik van zeemvellen voor auto-onderhoud

  1. Gebruik geen agressieve chemische middelen, zoals benzine en chloride, om de zeemvellen te reinigen.  Gebruik enkel een milde zeepoplossing om ze te wassen.
  2. Droog de accessoires niet in direct zonlicht of in de buurt van verwarmingstoestellen.
  3. Lees de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot de opslag van het accessoire om rekening te houden met alle details. Vele producten dienen bijvoorbeeld nat te blijven in een gesloten buis.

AUTODOC: handig online winkelen

Het ruimste assortiment aan auto-accessoires vindt u in onze online winkel. We bieden in het bijzonder zeemvellen voor auto-onderhoud te koop aan. Bekijk de AUTODOC cataloog regelmatig om de kans te krijgen geld uit te sparen, aangezien we regelmatig kwalitatieve producten met kortingen aanbieden. Kies voor voordelig online winkelen!

loader Even geduld, a.u.b....