Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
5 Artikelen

Dodehoekspiegels vergroten de zichthoek aanzienlijk, en zorgen ervoor dat u dode hoeken in het oog kunt houden, in tegenstelling tot standaard optische elementen. Dergelijke accessoires verhogen de veiligheid en helpen vele manoeuvres tijdens het rijden uitvoeren.

Soorten dodehoekspiegels

Catalogi van fabrikanten bieden verschillende vormen:

  • rond;
  • halfrond;
  • ovaal;
  • vierkant, enz.

Volgens het type bevestiging:

  • Gemonteerd met zuignappen of dubbelzijdige tape. Deze worden rechtstreeks op het weerspiegelende deel van een standaard zijspiegel geplaatst. De lage prijs is het voornaamste voordeel van dergelijke auto-accessoires.
  • Bevestigd met beugels of andere bevestigingen. Deze worden boven of onder de standaard zijspiegels gemonteerd. De hellingshoek van dergelijke producten kan gewoonlijk aangepast worden aan de technologische kenmerken van de wagen, de hoogte van de bestuurder, enz.

U kunt online accessoires met of zonder frame kopen. Vele fabrikanten bieden sets met twee accessoires: een voor elke zijde. De meeste producten zijn universeel, en kunnen niet enkel op personenwagens, maar ook op motorfietsen gemonteerd worden.

Tips voor gebruik van dodehoekspiegels

  1. Alvorens een accessoire met zuignappen of kleefband te monteren, dient u het oppervlak van de zijspiegels voor te bereiden: reinig, droog en ontvet het met een speciaal middel. Sommige fabrikanten adviseren om de auto enkele uren na de montage niet te wassen.
  2. Het is aan te raden om de accessoires is de verste bovenhoek te plaatsen: dit vergroot de zichthoek.
  3. Zorg er na de montage voor dat het accessoire goed bevestigd is, en het afstellen van de positie van de zijspiegel niet belemmert.
  4. Gebruik speciale reinigingsmiddelen voor glas zonder schurende elementen om ze te reinigen.

AUTODOC: handig online winkelen

In de online winkel AUTODOC kunt u dodehoekspiegels en andere accessoires kopen met slechts enkele muisklikken. Hier vindt u een website met een gebruiksvriendelijke interface en een simpel bestelformulier, een handige applicatie, regelmatige promoties, een gekwalificeerde klantendienst, goedkope levering en andere. Wordt nu meteen onze klant en bekijk met uw eigen ogen dat winkelen comfortabel en voordelig kan zijn!

loader Even geduld, a.u.b....