Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
25 Artikelen

Sneeuwschoppen voor auto's zijn compacte en eenvoudig te gebruiken instrumenten waarmee men een plek op een parkeerplaats kan vrijmaken of zelfs een wagen kan verlossen die vaststaat in de sneeuw. Ze zijn uitgerust met een kort handvat en een diep schepblad.

Soorten sneeuwschoppen voor auto's

Het werkelement kan gemaakt zijn uit:

  • Kunststof. Dergelijke artikelen zijn licht en bestand tegen corrosie. Hun nadeel is een vrij lage duurzaamheid. Sommige modellen beschikken over een metalen rand, wat hen steviger maakt.
  • Staal. Dit zijn vrij zware en duurzame instrumenten. Ze zijn zelfs effectief om ijs mee te breken.
  • Aluminium. Dit zijn lichte maar stevige artikelen.

Bij de keuze van gereedschap in een online winkel, dient u te letten op de grootte van het blad. De lengte en breedte kan bijvoorbeeld respectievelijk 35 en 22, of 30 en 27 cm bedragen. De capaciteit van de schop hangt af van deze waarden.

Handvaten worden gemaakt van metaal, kunststof of hout. In de meeste gevallen beschikken metalen producten over inzetstukken van kunststof of rubber. Afhankelijk van het ontwerp, worden de handvaten opgedeeld in ontmantelbaar, opvouwend en telescopisch. Hun lengte kan bijvoorbeeld 63 of 90 cm bedragen. Sommige artikelen in catalogi komen met praktische opslagtassen.

Tips voor gebruik van sneeuwschoppen voor auto's

  1. Gebruik de accessoires voor hun beoogde doel, en probeer niet te veel sneeuw in een keer te verzamelen.
  2. Bewaar het gereedschap op een propere en droge locatie. Wrijf het na de werken af om vuil te verwijderen.
  3. Indien u een metalen instrument kiest, behandel het dan tegen corrosie om de levensduur te verlengen.

AUTODOC: handig online winkelen

Op onze website kunt u snel sneeuwschoppen voor auto's en andere producten kopen. De AUTODOC specialisten verwerken snel uw online bestelling, en verzenden uw aankoop binnen de kortste tijd. Bovendien kunt u de auto-accessoires hier goedkoop verkrijgen. Hiervoor bieden we lage prijzen en vaak kortingen. Mis deze kans niet om te besparen!

loader Even geduld, a.u.b....