Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
7 Artikelen

Auto koeltassen zijn onmisbaar tijdens een picknick, of wanneer u op een lange reis met de wagen vertrekt. De accessoires houden de producten vers, en bieden de mogelijkheid om medicijnen met speciale opslagvereisten te transporteren. Bovendien kunt u steeds gekoelde dranken bij de hand houden. Deze gebruiksvriendelijke accessoires worden gekenmerkt door hun lage prijs in vergelijking met standaard koelsystemen.

Soorten auto koeltassen

Catalogi van fabrikanten bieden producten die verschillen qua werkingsprincipe:

  • Thermische isolatie. Dit zijn afgesloten toestellen, waarvan het binnenste deel gewoonlijk beschikt over een reflecterende laag folie. Dergelijke containers kunnen de inhoud gemiddeld 12 uur lang koel houden. Daarnaast worden ze vaak uitgerust met koelelementen die de efficiëntie kunnen bevorderen. Accessoires met thermische isolatie zijn goedkoop, maar kunnen niet gebruikt worden voor langdurige opslag van voeding.
  • Koude genererend. Dergelijke toestellen worden aangedreven door het elektrische systeem in de wagen, en verbonden via de sigarettenaansteker. Ze kunnen voedingsproducten en dranken koelen, zodat ze perfect zijn voor lange ritten.

Voor transport kunnen de accessoires beschikken over:

  • handvaten;
  • een verstelbare schouderriem;
  • wielen om zelfs grote accessoires met gemak voort te bewegen.

U kunt online accessoires kopen met een verschillend volume: 9, 15, 30 liter, enz. Fabrikanten bieden ook producten uitgerust met aanvullende elementen. Dit zijn bijvoorbeeld zijzakjes voor servetten en andere kleinoden.

Tips voor gebruik van koeltassen

  1. Bestudeer de aanbevelingen van de fabrikant aandachtig alvorens de accessoires te gebruiken. Overbelast de tas niet om schade te vermijden.
  2. Sla voeding niet langer op in een koeltas dan aangegeven door de fabrikant.
  3. Reinig de container na het gebruik met een natte doek of een spons, gedrenkt in een zeepoplossing. Gebruik geen agressieve chemische middelen.
  4. Houd er rekening mee dat accessoires met thermische isolatie meestal ook gebruikt kunnen worden om opgewarmde maaltijden in de bewaren. De temperatuur van de voeding blijft enige tijd gelijk.

AUTODOC: handig online winkelen

Hier kunt u koeltassen en andere accessoires kopen. De ervaren specialisten van onze klantendienst verwerken uw bestelling snel, en organiseren de levering binnen de kortste tijd. En als u aankopen plaatst tijdens lopende promoties, kunt u geld uitsparen. Wordt vandaag klant van de online winkel AUTODOC!

loader Even geduld, a.u.b....