Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
49 Artikelen

Kleine voorwerpen op het dashboard van de wagen kunnen vallen bij hoge snelheid of in bochten. Antislipmatjes helpen dit voorkomen. Zelfs breekbare en dure voorwerpen, zoals een DVR of smartphone, kunnen er zonder zorgen op geplaatst worden. In dit geval hoeft u geen vaak gebruikte accessoires op te bergen in het handschoenenkastje. Al het nodige is binnen handbereik.

Soorten antislipmatjes

Wanneer u bestelt in een online winkel, moet u rekening houden met het feit dat ze verschillen in de volgende kenmerken:

 • Productiemateriaal. Dit kan acryl, silicone of polyvinylchloride zijn. Producten gemaakt van deze materialen hechten zich goed vast en vereisen geen speciaal onderhoud.
 • Vorm. Gewoonlijk zijn de veiligste qua installatie rond of vierkant. Tegelijkertijd zijn accessoires met ongewone vormen een bijkomende interieurdecoratie.
 • Grootte. Kleine producten nemen een minimum aan plaats in beslag; gewoonlijk zijn ze enkel geschikt voor kleine voorwerpen, zoals een bril. Grote accessoires houden meerdere voorwerpen tegelijkertijd vast, zoals een pen, kredietkaarten en een notitieblok.
 • Ontwerp. De accessoires kunnen een of meerdere kleuren hebben. Vaak worden er afbeeldingen op gedrukt, zoals een logo van een automerk of een foto van een superheld.

Catalogen met auto-accessoires bevatten ook producten uitgerust met:

 • randen om voorwerpen steviger vast te houden;
 • een staander voor een smartphone;
 • een ingebouwde oplader.

Bij het plaatsen van een online bestelling, dient u er rekening mee te houden dat niet alle producten geschikt zijn om op een schuin oppervlak te plaatsen. Sommige onder hen kunnen enkel op een horizontaal oppervlak geïnstalleerd worden. Daarnaast zijn er niet alleen enkele producten beschikbaar, maar ook sets met meerdere accessoires.

Tips voor gebruik van antislipmatjes

 1. Installeer de accessoires niet op locaties waar er airbags geïnstalleerd zijn. Bevestig het zodat het de besturing van uw voertuig niet verhindert.
 2. Probeer het antislipmatje niet op houten elementen te plaatsen: soms is het vrij ingewikkeld om lijmresten van dergelijke oppervlakken te verwijderen.
 3. Zorg dat het paneel proper en droog is alvorens het product te installeren. Breng geen lijm aan.
 4. Houd er rekening mee dat het meestal volstaat om het accessoire met warm water te wassen en te drogen om vervuiling te verwijderen. Reinig het met een zeepoplossing als het moeilijker aan het oppervlak blijft kleven. Gebruik nooit agressieve chemische middelen.
 5. Vermijd langdurige blootstelling aan rechtstreeks zonlicht.

AUTODOC: handig online winkelen

U kunt goedkoop en snel antislipmatjes en andere auto-accessoires kopen op onze website. Betaalbare prijzen, regelmatige kortingen en de mogelijkheid tot gratis levering helpen u geld uitsparen. De specialisten van AUTODOC verwerken uw bestelling snel - het pakket wordt binnen de kortste tijd verzonden. Maak vandaag een voordelige aankoop om deze zo snel mogelijk te ontvangen!

loader Even geduld, a.u.b....