Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
55 Artikelen

Als u de interieurelementen wilt beschermen tegen vervaging door de invloed van zonnestralen, kunt u gordijnen voor auto's kopen. Vele modellen helpen ook het binnendringen van insecten en stof in het voertuig voorkomen. Bovendien bieden ze schaduw in de cabine, zodat deze aangenamer wordt.

Soorten gordijnen voor auto's

  • Schuivende textielproducten. Deze worden bijvoorbeeld gemaakt van polyester en worden met metalen of kunststof geleiders aan de raamopening bevestigd. Het textiel kan gemakkelijk opzijgeschoven worden, zodat men het raam kan openen of een voorwerp kan doorgeven. Ze voorzien enkel schaduw wanneer het gordijn uitgestrekt is.  Er zijn tal van kleuren beschikbaar, zodat u met gemak een auto-accessoire kunt vinden dat het best bij het interieur van uw wagen past. Bovendien bestaan er accessoires waarvan de buiten- en binnenzijde gemaakt is in twee verschillende kleuren.
  • Rollende accessoires. Deze rollen gewoonlijk op wanneer er een knop wordt ingedrukt. Ze zijn vaak goedkoop te verkrijgen. Ze worden rechtstreeks op het glasoppervlak geïnstalleerd met behulp van zuignappen, of erboven met zelfborende schroeven.
  • Zonwering. Deze worden bijvoorbeeld gemaakt uit nylon of polyvinylchloride. Het zijn universele accessoires die gemakkelijk te installeren zijn. De klevende elementen of zuignappen worden gebruikt om ze aan ruiten te bevestigen. De prijs van deze accessoires is vrij laag. Gewoonlijk zijn ze kleiner dan het raam, en zorgen ze niet voor voldoende schaduw.
  • Karkasmodellen. Er wordt een speciaal metalen frame afgedekt met speciale dichte stof, die voorkomt dat insecten in de cabine binnendringen. Voor de installatie maakt men gebruikt van haken of magnetische bevestigingen. Dergelijke accessoires passen gewoonlijk in alle wagens, en zijn gemakkelijk te monteren. In sommige gevallen kan er condensatie verschijnen op de ruiten. Daarnaast worden deze producten niet gekenmerkt door een lage prijs.

Tips voor gebruik van gordijnen voor auto's

  1. Volg tijdens de installatie de instructies, en gebruik de bevestigingen die bij de producten ingesloten zijn.
  2. Reinig de accessoires volgens de aanbevelingen van de fabrikant. De producten zijn gewoonlijk gemaakt van polyvinylchloride, die regelmatig afgewreven moeten worden met een natte doek. Wassen of droogkuis wordt aanbevolen voor accessoires van textiel.
  3. Probeer karkasproducten niet te vaak te demonteren, zodat ze hun vorm niet verliezen

AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel wordt een ruime selectie auto-accessoires aangeboden, inclusief gordijnen voor auto's, autostoelhoezen, vloermatjes en stuurhoezen. Als u moeilijkheden ondervindt bij het selecteren van een product uit onze cataloog, kunt u de specialisten van onze klantendienst om hulp vragen. Zij voorzien u graag van alle nodige informatie, en helpen u bij uw aankoop. Als er een promotie loopt op de modellen die u wenst, wachten er kortingen op u. Plaats online aankopen bij AUTODOC, want het is comfortabel en voordelig.

loader Even geduld, a.u.b....