Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
18 Artikelen

Spatbordbeschermers worden gebruikt tijdens reparatie of onderhoud van auto's om de lak-verflaag te beschermen tegen olie, vuil of mechanische schade. Het zijn gebruiksvriendelijke producten die niet enkel in servicecentra gebruikt kunnen worden, maar ook in uw eigen garage.

Soorten spatbordbeschermers

Catalogen bevatten accessoires gemaakt van verschillende materialen. Meestal zijn dit:

  • Polypropyleen. Dit is een duurzaam, waterdicht materiaal, dat ook bestand is tegen temperatuurschommelingen, en impact van olie en chemische middelen.
  • Polyvinylchloride. Dit is een praktisch en duurzaam materiaal, dat gekenmerkt wordt door de weerstand tegen water en olie.

Sommige modellen beschikken over een zachte vulling om de spatborden te beschermen tegen krassen, deuken en andere mechanische schade. Afhankelijk van het soort bevestigingselementen, bestaan er de volgende accessoires:

  • met ingebouwde magneten;
  • met zuignappen.

Qua vorm kunnen de accessoires rechthoekig zijn, of met een uitsnede voor het wiel. De producten van dit tweede type zijn vooral handig tijdens reparatie van de overeenkomstige eenheid.

Tips voor gebruik van spatbordbeschermers

  1. De beschermers dienen bevestigd te worden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Een product met magneten wordt op het geschikte onderdeel van de carrosserie geplaatst. Het accessoire met zuignappen wordt bevestigd door deze in te drukken. Dit creëert een vacuüm, dat zorgt een betrouwbare bevestiging.
  2. Het accessoire vereist geen speciaal onderhoud. In de meeste gevallen volstaat het om ze na gebruik af te wrijven met een natte doek.
  3. In het geval van ernstige vervuiling is het soms mogelijk ze te wassen in een wasmachine. In de instructies van de fabrikant wordt gedetailleerde informatie gegeven.

AUTODOC: handig online winkelen

Registreer bij AUTODOC om goedkoop accessoires van betrouwbare merken te kopen. Onze online winkel biedt een ruime selectie van hoogwaardige producten aan lage prijzen. Op vele producten zijn er kortingen beschikbaar, zodat u meer kunt uitsparen. Bezoek de speciale pagina op onze website of vraag het aan de specialisten van onze klantendienst om meer te weten te komen. Plaats nu meteen een online bestelling om spatbordbeschermers, autohoezen, vloer- of kofferbakmatten en andere producten te kopen aan de meest voordelige voorwaarden.

loader Even geduld, a.u.b....