Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
39 Artikelen

Wielkeggen voorkomen dat auto’s ongewenst van hun plek wegrollen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt als men op een heuvel moet parkeren.

Wat voor soort wielkeggen bestaan er?

Er worden bij de productie verschillende materialen gebruikt. De volgende autoaccessoires zijn populair:

  • Van metaal. Deze artikelen zijn zeer sterk en bestand tegen mechanische schade.
  • Van kunststof. Het grote voordeel van deze variant is de bestendigheid tegen roestvorming. Zulke keggen verduren echter geen extreem hoge of lage temperatuursomstandigheden.
  • Van rubber. Deze zijn eveneens bestand tegen roestvorming. Tegelijkertijd weerstaan ze vergeleken met kunststofproducten mechanische vervormingen beter.

Sommige fabrikanten bieden inklapbare wielkeggen aan. Deze nemen weinig opslagruimte in beslag, maar gaan minder lang mee dan niet-opvouwbare varianten.

Wielkeggen: aandachtspunten bij het gebruik

  1. Zorg ervoor dat u de verkeersreglementen van uw land kent. Ze kunnen regels omvatten die het gebruik van dit soort accessoires betreffen. Het kan de bestuurder bijvoorbeeld verplicht zijn om wielkeggen te gebruiken bij het parkeren op hellingen van boven een bepaald percentage.
  2. Plaats de keg onder het wiel dat schuin tegenover hetgene staat dat u gaat heffen, als u een krik moet gebruiken.
  3. Trek de handrem aan voordat u de keggen neerzet. Verlaat de auto niet tot u er zeker van bent dat deze onbeweeglijk is.
  4. Inspecteer het accessoire met het blote oog op gebreken. Het gebruik van een gescheurd of op een of andere manier beschadigd artikel wordt ten strengste afgeraden – het kan gevaarlijk zijn.
  5. Verwijder de accessoires, voordat u gaat rijden. Anders kunnen de accessoires of banden beschadigd raken. Ga voorzichtig te werk om letsel te vermijden.

AUTODOC: aangenaam online winkelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare online winkel waar hoogstaande autoaccessoires goedkoop verkocht worden? Bezoek dan AUTODOC, aangezien u daar een wielkeggen en nog veel meer tegen lage prijzen kunt aanschaffen. Al onze producten zijn voordelig en worden nog voordeliger als er aanbiedingen van toepassing zijn. Blader door onze gebruiksvriendelijke catalogus heen en doe een online bestelling binnen een paar klikken.

loader Even geduld, a.u.b....