Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
85 Artikelen

Tijdens zware vorst is het aan te raden om ijskrabbers te kopen voor de carrosserie en de ruiten. U reinigt de wagen snel en gemakkelijk, zonder schade aan te brengen aan uw voertuig.

Soorten ijskrabbers

Qua constructie bestaan er de volgende accessoires:

 • Producten met een vaste lengte. Deze zijn niet ltijd handig om moeilijk te bereiken locaties te reinigen. Hun voornaamste voordeel is hun betrouwbaarheid.
 • Producten met een verlengbaar handvat. Deze zijn vooral handig bij de reiniging van het dak, vooral voor mensen die niet erg groot zijn, en voor eigenaars van hoge voertuigen. Sommige accessoires in deze categorie worden echter gekenmerkt door een vrij lage duurzaamheid.

Bij de online selectie van een product, dient u rekening te houden met het feit dat fabrikanten vaak aanvullende elementen aanbieden. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Tanden. Hiermee kan men grote stukken ijs breken.
 • Borstels voor verwijdering van sneeuw en ijs. Deze worden gemaakt met borstelharen met een verschillende stijfheid. Vaak is het gemakkelijker om een zware laag sneeuw te verwijderen met behulp van stijve accessoires, terwijl zachtere borstelharen de deklaag van de carrosserie zorgvuldig reinigen.
 • Waterdichte handschoen. Deze helpt uw handen beschermen tegen de koude tijdens de werken.
 • Verwarmingselement. Deze elimineert de noodzaak om hard tegen het glas te drukken, zodat het risico op schade afneemt. De verwarmde accessoires worden geleverd met een kabel die aangesloten wordt op de sigarettenaansteker.
 • Ingebouwde zaklamp. Dit maakt het gemakkelijker om de carrosserie 's nachts te reinigen.

Fabrikanten gebruiken verschillende materialen voor de productie:

 • Kunststof. De producten die hieruit gemaakt zijn, worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, en worden verkocht aan betaalbare prijzen.
 • ABS-plastic. Dit kan de invloed van lage temperaturen goed weerstaan.
 • Polycarbonaat. Accessoires van dit materiaal kunnen gemakkelijk voor lange tijd gebruikt worden.

De producten aangeboden in catalogi verschillen ook qua materiaal van het werkoppervlak. Dit bestaat meestal uit rubber, kunststof of silicone.

Tips voor gebruik van ijskrabbers

 1. Reinig de ruiten 's avonds, aangezien het moeilijker is om dit 's ochtends uit te voeren.
 2. Start de wagen voor de werken, schakel de verwarming in en buig de ruitenwissers.
 3. Begin met het reinigen van de zijruiten. De voorruit warmt op met behulp van de ingeschakelde verwarming. Zo wordt het gemakkelijker voor u om de laag ijs te verwijderen.
 4. Probeer willekeurige bewegingen te vermijden, en richt het accessoire in één richting.
 5. Reinig het functioneel element regelmatig.
 6. Indien u een verwarmd instrument gebruikt, houd het dan niet langer dan twee minuten op dezelfde locatie. Sla het gereedschap niet op in de opslaglocatie voordat het afgekoeld is.

AUTODOC: handig online winkelen

U kunt krabbers voor verwijdering van sneeuw en ijs, reinigingsdoeken voor auto's, sponzen en vele andere nuttige auto-accessoires kopen in onze online winkel. Indien u enig advies nodig hebt, gelieve de specialisten van onze klantendienst te contacteren. Zij vertellen u niet enkel over de eigenschappen van de producten, maar ook over lopende promoties. Bestel duurzame en handige accessoires in onze winkel, want het is gemakkelijk en goedkoop.

loader Even geduld, a.u.b....