Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Fabrikanten
5 Artikelen

Skitassen zijn betrouwbare middelen om de uitrusting te beschermen tegen mechanische schade en vervuiling tijdens het transport. De accessoires maken het transporteren van de sportuitrusting gemakkelijker, en voorkomen dat er vuil of water van de ski's in de passagiersruimte komt.

Soorten skitassen

Volgens materiaal:

  • Textiel. Dit zijn duurzame producten die de ski's goed beschermen tegen stof, en vrij goedkoop zijn. De categorie bevat ook accessoires gemaakt van waterdichte stof, zoals nylon of polyester.
  • Leder. Deze zijn bestand tegen mechanische schade, en zien er geweldig uit.
  • Kunststof. Dit zijn gewoonlijk betrouwbare en ruime accessoires die goed schokken weerstaan.

U kunt in catalogi modellen aantreffen voor mannen en vrouwen; deze verschillen van elkaar qua ontwerpeigenschappen. De eerste worden gewoonlijk gemaakt in klassieke donkere kleuren, en de tweede in een helder kleurschema.

Skitassen verschillen ook qua grootte, afhankelijk van de lengte van de uitrusting waarvoor ze bedoeld zijn. Deze parameter ligt tussen 165 en 210 cm.

Volgens eigenschappen qua constructie:

  • Zachte producten zonder stevige delen. Deze zijn vaak gemaakt als uitrusting voor één persoon.  Het zijn lichte accessoires die een minimum aan ruimte in de wagen innemen.
  • Accessoires met schokbestendige inzetstukken. In de voering wordt een zachte vulling genaaid langs de volledige lengte, of enkel waar de bevestigingen zich bevinden. Deze absorbeert schokken, zodat de inhoud beschermd wordt tegen schade.
  • Koffer uitgerust met wielen voor transport. Deze bevatten gewoonlijk meerdere paren ski's. Sommige koffers kunnen niet enkel de uitrusting, maar ook sportkleding transporteren.

Vele modellen zijn afgewerkt met aanvullende elementen. Hieronder vindt men de volgende: zakjes voor opslag van brillen en handschoenen, ogen voor afvoer van smeltwater, reflecterende stroken, riemen om de auto-accessoires kleiner te maken, en andere.

Tips voor gebruik van skitassen

  1. De accessoires kunnen niet enkel gebruikt worden voor het transport, maar ook om de uitrusting te bewaren tussen de seizoenen. Het is belangrijk om de bevestigingen lichtjes te openen voor een betere luchtcirculatie.
  2. Onderhoud de accessoires volgens de instructies van de fabrikant. Lederen uitrusting moet gereinigd worden met behulp van een zachte natte doek, terwijl textielproducten gewassen kunnen worden. Sommige modellen worden echter met de hand gewassen.
  3. Het is aan te raden om skitassen buiten of in een goed geventileerde ruimte te drogen. Tegelijkertijd is het van belang om rechtstreeks zonlicht te vermijden, aangezien de materialen kunnen vervagen.

AUTODOC: handig online winkelen

Wilt u voordelig skitassen kopen? Bij AUTODOC wordt er een ruim aanbod aan accessoires aangeboden aan betaalbare prijzen. Daarnaast zijn er promoties actief op vele producten; deze helpen u geld uitsparen. Plaats vandaag een online bestelling in onze online winkel om alle nodige auto-accessoires aan voordelige voorwaarden te verkrijgen.

loader Even geduld, a.u.b....