Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg
weergave
Selecteer categorie
Fabrikanten
104 Artikelen

Kofferbak organizers zorgen ervoor dat u alle nodige zaken in de wagen compact kunt opslaan: een gereedschapsset, een krik, werkvloeistoffen, een brandblusser, een EHBO-koffer en andere voorwerpen. Ze zorgen voor een snelle toegang tot de objecten, houden ze stevig vast, en beschermen ze tegen vervuiling.

Soorten kofferbak organizers

Volgens type frame:

  • Massief. Deze worden geproduceerd uit een schokbestendige kunststof of polycarbonaat, en soms uit metaal of hout. Ze lijken op containers en bestaan uit vele compartimenten die gewoonlijk elk uitgerust zijn met een eigen deksel. Ze bieden een veilige bescherming tegen schade.
  • Zacht. Deze worden gemaakt van elastische waterdichte materialen, zoals polyester, leer, vilt of nylon. Ze worden gesloten met behulp van een ritssluiting of klittenband. Ze kunnen meer voorwerpen opslaan dan massieve.
  • Half massief. Deze worden vaak gemaakt als opvouwbare accessoires, waarvan de buitenzijde geproduceerd wordt uit textiel, en de scheidingswanden uit kunststof of polycarbonaat. De schotten kunnen in het frame genaaid worden, of verwijderbaar zijn. Dergelijke accessoires nemen weinig plaats in wanneer ze opgevouwen worden.

Bij het plaatsen van een online bestelling dient u te letten op de volgende parameters:

  • Soort bevestiging. Kofferbak organizers kunnen aan de vloer bevestigd worden met behulp van speciale klittenband. Er bestaan ook modellen die aan de achterzijde van de achterbank bevestigd worden, of aan speciale steunen die apart gemonteerd worden.
  • Grootte. Sommige producten nemen slechts een deel van de kofferruimte in, terwijl andere de volledige ruimte in beslag nemen.
  • Ontwerp. De accessoires verschillen in het aantal zakjes en compartimenten, evenals de parameters ervan. Sommige modellen worden geleverd zonder scheidingswanden. Deze worden gebruikt voor het transport van volumineuze bagage. Catalogi bevatten ook producten met transparante ramen, schouderriemen, enz.

Tips voor gebruik van kofferbak organizers

  1. Gebruik de accessoires strikt voor hun beoogde doel. Maak ze vast volgens de aanbevelingen van de fabrikant.
  2. Wanneer u voorwerpen schikt, houd dan rekening met deze die u vaker gebruikt, en plaats deze in een positie met gemakkelijke toegang. Zaken die zelden gebruikt worden kunnen op de bodem van de organizer geplaatst worden.
  3. Laat geen onnodige zaken achter in de containers. Door deze objecten uit de container te verwijderen, kunt u de ruimte efficiënter gebruiken.
  4. Reinig het accessoire regelmatig volgens de instructies van de fabrikant. De meeste onder hen kunnen gewassen worden met een spons en een zeepoplossing. Sommige textielproducten kunnen in een machine gewassen worden.

AUTODOC: handig online winkelen

Registreer in de online winkel AUTODOC om kofferbak organizers van beroemde merken te kopen. Hier vindt u een ruim assortiment verschillende producten aan betaalbare prijzen. Bovendien houden we vaak promoties, en bieden we de mogelijkheid tot gratis levering als extra geschenk. Plaats een online bestelling op de website of met behulp van de mobiele applicatie om nuttige auto-accessoires echt goedkoop te verkrijgen.

loader Even geduld, a.u.b....