Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Goedkoop banden

Banden zoeken bij maat
Selecteer de juiste Autobandengrootte
205 / 55 R15
Seizoen
Alle
Zoeken

Goedkope banden: hoe u kunt besparen op uw aankoop

Banden zijn verbruiksproducten en moeten daarom regelmatig vervangen worden. De vervangingsintervallen worden niet bepaald door de kilometerstand of de tijd, maar door de slijtagegraad van het loopvlak en in sommige gevallen het seizoen. Gebruik nooit versleten banden: dit is gevaarlijk en illegaal. In dit artikel vertellen we u hoe u goedkope banden kunt uitkiezen.

7 manieren om goedkoop banden te kopen

  1. Werp een blik op het assortiment van Aziatische fabrikanten. Bekijk de producten van de bedrijven die deelnemen aan testen van de zijde van respectabele tijdschriften. Zelfs als bepaalde banden niet als de beste erkend bij in de crashtesten, moet u er rekening mee houden dat ze vergeleken werden met de betrouwbaarsten uit hun klasse. Ze zijn dus veilig te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld kijken naar de waaier aan banden van Nankang, Kenda en Maxxis.
  2. U kunt goedkope banden met een hoge kwaliteit vinden in het assortiment van budgetvriendelijke Europese merken. Gewoonlijk bestaan er voordelige handelsmerken van gerenommeerde fabrikanten. Michelin produceert bijvoorbeeld Tigar-banden, Continental – Matador en Barum, en GoodYear – Debica en Sava.
  3. Blijf op de hoogte van de aanbiedingen van onze online winkel. We bieden onze producten vaak met kortingsprijzen aan. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om actuele informatie te ontvangen over onze nieuwe speciale aanbiedingen op producten waarin u interesse hebt en om de kans te krijgen goede goedkope banden te kiezen.
  4. Ga niet voor de recentste producten. Een band die 3 jaar geleden geproduceerd werd, is goedkoper dan een nieuw uitgebracht model. De gemiddelde houdbaarheidsduur van banden bedraagt 5 jaar. Als een set banden voor u volstaat voor een gebruik van 2 jaar, kunt u zonder twijfel een eerder geproduceerd model kopen.
  5. Verkies banden met verwisselbare maten. Banden met een hogere wang zijn vaak goedkoper dan exemplaren met een laag profiel. Als u de bandenmaat correct uitkiest, kunt u geld besparen. Door 175/65R14-banden te kopen in plaats van 185/60R14 kunt u tot 10% besparen op de prijs.
  6. De snelheidsindex en het draagvermogen moeten overeenkomen met de gebruiksomstandigheden van uw voertuig. Als u een ontspannen rit verkiest, hoeft u geen banden voor hoge snelheden of versterkte banden te kopen, aangezien deze duurder zijn.
  7. Als er amper sneeuw is in uw streek en de wegen regelmatig gereinigd worden, hoeft u geen spijkerbanden te kopen, want deze zijn ook duurder. Winterbanden zonder spijkers zijn goedkoper.

Bestsellers

Ga naar selectie premium bandenmerken