Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

16 inch Autobanden

Fabrikanten
Kies uit 700 hoogwaardige Autobanden 16 inch!
Resultaten per pagina:

16inch-banden voor personenauto's kunnen inbegrepen worden in de basisuitrustingsniveau's van compacte en middelgrote voertuigen. Bovendien worden ze vaak gebruikt bij het tunen. Deze banden kunnen gebruikt worden als vervanging voor standaard geplaatste 15inch- en 14inch-banden, tenzij de fabrikant dit ten strengste afraadt.

De voordelen

  • Betaalbare prijs. Gewoonlijk ligt de prijs hiervan lager dan die van 17inch-banden of banden met grotere velgdiameters.
  • Veiligheid tijdens stuurhandelingen. Dit is te danken aan de grotere afmetingen van het contactoppervlak.
  • Korte remweg op droge en natte ondergronden. In sommige gevallen worden de remprestaties zelfs ten opzichte van banden met een grotere diameter.
  • Minder belasting op de onderdelen van de ophanging. Dit komt door het lagere gewicht van de banden.
  • Hoog comfortniveau. Vele eigenaars van auto's die 16inch-banden voor personenauto's kochten, viel het rijcomfort op, evenals de afwezigheid van vibraties.
  • Brandstofefficiëntie. Aangezien de banden licht zijn in vergelijking met banden met een grotere diameter, vergt het rollen van de wielen niet te veel energie.

Producten in deze categorie worden verkocht onder merknamen zoals Linglong, Sunny, Torque, Nankang, Rotalla, King Meiler, Goodride, Duraturn en Tristar.

Autodoc.nl is een grote online winkel met 16inch-banden voor personenauto's

Wilt u goedkoop hoogwaardige banden kopen? Meld u dan aan bij onze online winkel. We houden vaak aanbiedingen die u de mogelijkheidbiedenom tegen voordelige prijzen aan te kopen. Voor meer informatie over de eigenschappen van de banden of openingsuren van Autodoc.nl, kunt u via onze online chat contact opnemen met de specialisten van onze klantendienst. Zij voorzien u graag van alle nodige informatie.